Kurum Adı : Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
WEB Adresi : http://konakhem.meb.k12.tr
Adres : Eşrefpaşa Caddesi No. 252 B Blok Konak İZMİR

VİZYON
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen; bir MERKEZ olmaktır.

MİSYON
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR
2012 İzmir Atletizm yarışması Minik kızlar 1.si minik erkekler1.si Yıldız kızlar 1. Yıldız erkekler 2. Menülerin içine alt menüler ekleybilecekmiyiz. 1 ocaktan sonra meb yönetim panelinden giriş yapınca neler yapabileceğiz ve neler sınırlanacak.

Öğretmen Sayısı : 177
Rehber Öğretmen Sayısı : 2
Öğrenci Sayısı : 11000
Öğretim Şekli : Tamgün-Tamyıl
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:00 ile 23:00
Derslik Sayısı : 6 Atölye-İşlik Sayısı : 1
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 2
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer(Doğalgaz)

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Ulaşım : Konak Varyant yolunu kullanan otobüsler ve İkiçeşmelik yolunu kullanan otobüsler ile Konak Halk Eğitim Merkezine ulaşılabilir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Konak ilçe sınırları içerisinde Eşrefpaşa semtinde İnönü caddesi ile Eşrefpaşa caddesinin kesiştiği noktada bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: