İZMİR / KONAK - Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

0 232 262 22 06 - 0 232 250 98 44
Eşrefpaşa Caddesi No. 252 B Blok Konak İZMİR
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen; bir MERKEZ olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
Başarılar
2012 İzmir Atletizm yarışması Minik kızlar 1.si minik erkekler1.si Yıldız kızlar 1. Yıldız erkekler 2. Menülerin içine alt menüler ekleybilecekmiyiz. 1 ocaktan sonra meb yönetim panelinden giriş yapınca neler yapabileceğiz ve neler sınırlanacak.
Derslik :6<
Öğretim Şekli :Tamgün-Tamyıl
08:00 ile 23:00
Kalorifer(Doğalgaz)
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Konak Varyant yolunu kullanan otobüsler ve İkiçeşmelik yolunu kullanan otobüsler ile Konak Halk Eğitim Merkezine ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Konak ilçe sınırları içerisinde Eşrefpaşa semtinde İnönü caddesi ile Eşrefpaşa caddesinin kesiştiği noktada bulunmaktadır.
Merkez
Taban-Tavan Puan Bilgileri